Digitale Vrouwenwandeling

24
juni
2020
gouden_madam.jpg

De dienst toerisme en evenementen heeft de Vrouwenwandeling in een digitaal jasje gestoken. Deze 4 km lange stadswandeling vult het lijstje aan van maar liefst 17 digitale wandelingen met audiogids. Geen nood, ook de heren mogen op ontdekking!

Doorheen de geschiedenis van Tienen hebben vrouwen altijd een belangrijke rol gespeeld. Tijdens deze bewegwijzerde wandeling van 3,9 km in het centrum van Tienen, nu voorzien van een digitale audiogids, verneem je leuke anekdotes over hen.

Alle digitale wandelingen zijn gratis beschikbaar via de Happy Hageland app of de app izi.travel. Beide apps kunnen gratis gedownload worden via de App Store en Google Play.

Het grote voordeel is dat de app de gebruiker via de gps van zijn smartphone automatisch doorheen de wandeling gidst. Op locaties met toeristische bezienswaardigheden begint de audio automatisch te spelen. Dankzij de audiogids kunnen ook slechtzienden onder begeleiding de wandeling ontdekken. De tekst kan integraal nagelezen worden in de app. De wandeling kan ook op voorhand gedownload worden op de smartphone om minder mobiele data te verbruiken.

Raadpleeg het overzicht op www.toerisme.tienen.be/digitale-wandelingen.

Contact