'Tienen Feest!', aftrap van de zomer

29
juni
2018

De zomer is goed begonnen met het ‘Vlaams Muziekfeest’ op de Grote Markt. De komende weekends ben je welkom op ‘Kruimels in het Park & Vlaanderen Feest’ en het ‘Hap Foodtruck Festival’ in het stadspark.

Vlaams Muziekfeest

Zondag 1 juli om 19.30 uur – Grote Markt

We starten meteen met een flinke portie sfeer op de Grote Markt met het ‘Vlaams Muziekfeest’ op zondag 1 juli ’18. Christoff, Lindsay en Gene Thomas maken er het mooie weer.

 

Kruimels in het Park en Vlaanderen Feest

11-juliviering
Zondag 8 juli van 16.00 tot 22.00 uur - Stadspark

Het stadspark is de locatie van ‘Kruimels in het Park’. Wegens het grote succes is Madame dit jaar opnieuw van de partij met haar kleed van wel 16 meter diameter. Met blote handen en houten ogen creëert Lejo (bekend van Sesamstraat) een unieke vorm van poppentheater. De try-outvoorstelling ‘Cathedralia’ speelt zich af in een decor dat uit meer dan 4.000 suikerklontjes bestaat. Onderweg kom je floroOfoon, de poëtische vertelact, tegen. Aangevuld met volksspelen, springkastelen en een natje en een droogje, zijn dit de ingrediënten voor een superfijne namiddag.

 

Om 19.00 uur maken we de overstap naar het avondprogramma met The Orpheus. Met zijn covers van bekende en minder bekende songs weet deze band het publiek zowel te ontroeren, als aan het dansen te brengen. Nadien trekt Yevgueni alle registers open met zijn swingende en slimme elektroakoestische popmuziek. Eind oktober verscheen het zesde album ‘Tijd is alles’. De single ‘Adem’ doet je alvast naar adem

happen …

Hap Foodtruck Festival

Vrijdag 13 juli van 16.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 14 juli van 12.00 tot 24.00 uur
Zondag 15 juli van 12.00 tot 22.00 uur
Stadspark

Mobiele keukentjes toveren het stadspark om tot een groot sfeervol openluchtrestaurant, een feest voor jong en oud! Verwacht je bovendien aan optredens van topstraatmuzikanten, straattheater, kinderanimatie en een podium waar leuke bandjes je vanaf 20.00 uur aan het dansen brengen.

Toegang voor alle evenementen is gratis.

Contact