‘Zomers Zoet’ geopend in het Vianderdomein

29
mei
2019

Vandaag, woensdag 29 mei ’19, opent de pop-up zomerbar ‘Zomers Zoet’ in het Vianderdomein de deuren. Uitbaters John Kraanen en Annemie Couvreur richten zich met een uitgebreid zomers assortiment tot een breed publiek.  

In maart lanceerde de stad een oproep naar mogelijke uitbaters voor een tijdelijke brasserie in het Viaderdomein tijdens de zomerperiode. Vier kandidaten dienden een dossier in. Na onderhandelingen viel de keuze op John Kraanen en Annemie Couvreur, in Tienen bekend als de eigenaars van ‘Het Zwak Moment’, tot vier keer toe uitgeroepen als beste café van Tienen.

John en Annemie kijken uit naar een zonnige zomer. “Het zal de eerste dagen een beetje testen worden”, vermoedt John. “Dit weekend worden er al heerlijke temperaturen beloofd, dus we verwachten meteen flink wat klanten. In ‘Zomers Zoet’ heten we zowel de bezoekers en vissers van het domein, als passanten van de wandel- en fietsroutes welkom. We bieden een gevarieerd zomers assortiment en hopen natuurlijk dat alles vlot verloopt.”

“Het zal bij ons mogelijk zijn om te bestellen via de ‘Jamezz’-app. Zo krijgen klanten hun bestelling zonder al te veel heen-en-weergedraaf. Al staan we natuurlijk ook ter beschikking om je bestelling persoonlijk te ontvangen. De voorbije weken hebben we alles op alles gezet om vandaag te kunnen openen. Zo heeft de stad ook het terras laten heraanleggen. De komende weken buigen we ons over het programma van activiteiten.”

‘Zomers Zoet’ is open van maandag tot vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Meer info is te vinden op de Facebookpagina van 'Zomers Zoet'