Extra voorstellingen openingsweekend Wintermagie

18
november
2021
Wintermagie

De voorstellingen van Theater Tol tijdens het openingsweekend van ‘Wintermagie in Tienen’ op zaterdag 11 en zondag 12 december ’21 kunnen plaatsvinden zoals gepland. De stad neemt alle nodige maatregelen om het event veilig te laten verlopen. Om iedereen de kans te geven het unieke spektakel bij te wonen, worden er twee extra voorstellingen voorzien.

‘Wintermagie in Tienen’ gaat op zaterdag 11 en zondag 12 december ‘21 van start met de unieke theatervoorstelling ‘Pedaleando al cielo’, vertaald ‘fietsen in de hemel’, van het internationaal gezelschap Theater Tol. Deze voorstelling vertelt een liefdesverhaal over samenzijn in donkere dagen en is een mix van filmische beelden, licht, zang, dans en live muziek, met als apotheose een prachtig luchtspektakel.

Bij de organisatie van dit event hanteert de stad Tienen alle nodige maatregelen om het gebeuren op een veilige manier te laten plaatsvinden in openlucht. Zo zal het niet enkel verplicht zijn om een Covid Safe Ticket te tonen, alle aanwezigen moeten ook vanaf de leeftijd van 10 jaar een mondmasker dragen.

Om iedereen de kans te geven te komen genieten van het spektakel, voorziet de stad extra voorstellingen op beide dagen, telkens om 21.30 uur. Reserveren is gratis en kan vanaf vrijdag 19 november ’21 om 12.00 uur via www.wintermagietienen.be. Wie tickets wil annuleren, kan contact opnemen via evenementen@tienen.be.

Alle informatie over het programma van ‘Wintermagie in Tienen’ is terug te vinden op www.wintermagietienen.be

Contact