Bazart en Tom Odell op Suikerrock

6
maart
2019

Suikerrock kondigt opnieuw twee superpopulaire popacts aan: Tom Odell en Bazart laten op vrijdag 26 juli '19 menig hartje sneller slaan! Omwille van het overlijden van Keith Flint, wordt het optreden van The Prodigy op zaterdag geannuleerd.

Tom Odell, de Britse singer-songwriter en pianovirtuoos, bracht eind vorig jaar zijn derde album ‘Jubilee Road’ uit. Niet dat hij nog iets te bewijzen heeft, want sinds zijn debuut in 2013 gingen de platen van de jonge blonde god zomaar even 1,8 miljoen keer over de toonbank. ‘Another love’ werd een waanzinnige hit en opvolgers ‘Can’t I Pretend’, ‘Hold Me’,  ‘Wrong Crowd’ en ‘Magnetised’ maakten van de nu 27-jarige Brit een sensatie. Grote podia inpakken, gewapend met slechts een piano en een gouden strot: het is alleen de groten gegeven.

Bazart is al lang 'sant in eigen land'! Hun tweede album ‘2’ is er en de singles 'Grip (omarm me)' en 'Onder Ons' met Eefje de Visser liegen er alvast niet om: laten we gerust spreken van een nieuwe voltreffer. Verwacht scheepsladingen confetti over de Tiense Grote Markt. De band die sportpaleizen en de grootste festivalweides van het land moeiteloos uit hun dak laat gaan, zal ook nu weer gensters slaan op Suikerrock.

Suikerrock vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 juli. Dagtickets voor zaterdag en zondag, combitickets en kidstickets kan je vanaf nu aankopen via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster.