'Zomers Zoet' blijft in het Vianderdomein

6
maart
2020

John Kraanen en Annemie Couvreur van ‘Zomers zoet’ zetten hun succesvol concept van de pop-upbrasserie in het Vianderdomein verder, met enkele nieuwigheden. De stad Tienen keurde een langdurige concessie goed voor de uitbating van de brasserie.

In december ‘19 lanceerde de stad een oproep naar mogelijke uitbaters voor een horecazaak in het Vianderdomein. De keuze viel op John Kraanen en Annemie Couvreur, in Tienen bekend als de eigenaars van ‘Het Zwak Moment’. Zij baatten sinds maart ’19 al een tijdelijke pop-brasserie uit in het Vianderdomein. Deze tijdelijke overeenkomst werd nu omgezet in een concessieovereenkomst die geldt voor twee jaar en tweemaal met een jaar kan worden verlengd.

Vanaf maandag 6 april ’20 zijn klanten weer welkom in brasserie ‘Zomers Zoet’. John en Annemie kijken uit naar een zonnige lente en zomer: “In ‘Zomers Zoet’ heten we zowel de bezoekers en vissers van het domein, als passanten van de wandel- en fietsroutes welkom. We bieden een gevarieerd assortiment. Zo willen onze klanten wat vaste activiteiten aanbieden, zoals een ontbijt elk eerste weekend van de maand, of een zuiders buffet à volonté. Tijdens het Europees kampioenschap voetbal zal er een EK-dorpje gebouwd worden. Daar zijn zowel Belgische als Nederlandse supporters welkom!”

‘Zomers Zoet’ is tijdens de zomervakantie geopend van dinsdag t/m zondag van 14.00 tot 21.00 uur. Buiten de vakanties is men welkom op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur. Omwille van de federale maatregelen in het kader van het coronavirus is Zomers Zoet gesloten t/m vrijdag 3 april '20. Meer info is te vinden op de Facebookpagina van Zomers Zoet en op www.zomerszoet.be.

Contact