Pitbull & Jebroer @ Suikerrock 2018

17
april
2018

De Suikerrock vrijdag is compleet en daarmee ook meteen het hele programma van het hoofdpodium! Aan de vrijdagaffiche wordt met Pitbull een tweede knaller van een headliner toegevoegd en Jebroer is de stevige opener.


Pitbull

Armando Christian Perez, aka Mr. Worldwide, aka Pitbull! Hij verkoopt zo maar even 6 miljoen albums, 70 miljoen singles en heeft al even makkelijk nummer 1 hits in 15 landen op z’n palmares gezet. Pitbull is een zakenmens met een half imperium van wodkas tot parfums, en intussen maakt hij ook nog fijne albums die uitstekende samenwerkingen bevatten met o.a. Christina Aguilera, Enrique Iglesias, Shakira, Usher en Ke$ha.

Drie nummer 1 hits in België: ‘I Know You Want Me (Calle Ocho)’, ‘On The Floor’ (Jennifer Lopez feat. Pitbull) en ‘Give Me Everything’ (Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer), fijn hitgevoelig dansvoer als ‘Fireball’ en ‘Timber’ en het officiële lied van het vorige WK voetbal ‘We are one’ maken van deze  Cubaans-Amerikaanse rapper een megaster.

Jebroer

Het is meteen prijs want we openen Suikerrock 2018 met Jebroer! Nee, niet je eigen broer, die staat immers gewoon naast je op de Grote Markt mee te deinen op de stevige beats die Tim Kimman, alias 'Jebroer', al meteen om kwart over zes over de keien keilt.

'Kind van de duivel' werd een controversiële hit in Christelijk Nederland en België. De opvolger ‘Engeltje’ zal wat minder commotie veroorzaken onder de Tiense kerktoren, om het gaan met die hitsingle 'Banaan’ niet te vergeten. Nederlandse rap, schuin, fijn, wild en grappig. Een ideale aftrap voor Suikerrock 2018 !

Suikerrock vrijdag met Jebroer, Lil’ Kleine, Kraantje Pappie, Pitbull en Lost Frequencies: een steviger feest kan niet!