Suikerrock lost eerste namen

13
februari
2018

De eerste vier namen voor Suikerrock zijn gekend! Alanis Morissette is de eerste headliner op zaterdag 28 juli. Ook de Goo Goo Dolls zakken die dag af naar de Grote Markt. Op zondag 29 juli staan Stan Van Samang en Gers Paroel op het podium.

Boem, knal! De Canadese die vroeger steevast kwaad was op de wereld, maar tegelijkertijd een slordige 60 miljoen platen verkocht, 7 Grammy Awards won en enkele wereldhits scoorde, komt op zaterdag 28 juli naar Suikerrock. Denk maar aan wereldhits als 'Ironic', 'You oughta know', 'Thank you', 'Hands clean'. Alanis Morissette, live op de Tiense Grote Markt deze zomer tijdens Suikerrock!

Er volgt nog een klepper met Goo Goo Dolls. Het wereldwijde succes kwam er in 1998 met de ballad 'Iris' uit de soundtrack van de film ‘City of Angels’. Hun platenteller staat intussen op 16 albums en meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren. Live zijn ze een bom, en hun succesverhalen komen regelmatig bovendrijven. Te (her)ontdekken op zaterdag 28 juli!

Ook voor zondag 29 juli, de traditionele 'Family day', staan er twee populaire acts op het programma, die het Antwerpse Sportpaleis en de Lotto Arena inmiddels als 'thuis' mogen bestempelen.

Stan Van Samang is nog altijd één van de best verkopende en meest gedraaide Belgische artiesten van het moment. Zijn recente album ‘Stan Van Samang’ is inmiddels platina met meer dan 20.000 verkochte exemplaren! Ook ‘Liefde voor publiek’, het vorige album, blijft het uitstekend doen in de charts en ging in totaal al meer dan 100.000 keer over de toonbank. In 2015 gaf Stan Van Samang 5 uitverkochte concerten in de Lotto Arena. In 2016 liet hij voor het eerst het Sportpaleis vollopen en eind vorig jaar deed hij dat nog eens losjes over, waardoor de teller inmiddels op 5 staat!

Gers Pardoel werd in 2009 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Hij verzamelde intussen 8 noteringen in de Ultratop. Met ‘Ik neem je mee’ stond hij zomaar eventjes 34 weken in deze lijst van best verkopende artiesten in Vlaanderen. Ook met ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’ scoorde hij hits. De liefde van het Vlaamse publiek laaide helemaal op toen Gers in het voorjaar van 2017 deelnam aan het derde seizoen van het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’.

Suikerrock vindt dit jaar plaats op 27, 28 en 29 juli '18. Dagtickets voor zaterdag en zondag, combitickets en kidstickets kan je vanaf nu aankopen via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster.