Tienen fietst op 25/08

29
juli
2019

Rustig fietsen op je eigen tempo langs landelijke en verkeersarme wegen, dat is wat ‘Tienen fietst’ op zondag 25 augustus ’19 in petto heeft. Laat je verrassen door de mooie natuur en trek eropuit met het gezin, de wielervrienden of gewoon in je eentje!

Snelle benen, korte benen, gespierde benen, rustig-aan-benen ... Tijdens Tienen fietst zijn er mooie bewegwijzerde routes voor iedereen. Het ‘Gezinsfietstochtje’ is een bewegwijzerd toertje van 25 km dat je langs rustige wegen en prachtige landschappen leidt. Een aanrader voor gelegenheidsfietsers en gezinnen met kinderen.

‘De Gulden Middenweg’ is er voor de nieuwsgierigen onder ons. Ontdek nieuwe plekjes en fiets 40 km net tot over de grens met Sint-Truiden langs golvende landschappen langs de ‘ijzeren weg’.

Tijdens de ‘Koninginnenrit’ (65 km) liggen er enkele hellingen op de loer. Ideaal voor geoefende wieler- of dagjestoeristen. Het keerpunt ligt in Sint-Truiden met een passage langs de achterkant van het Speelhof.

Start- en aankomstplaats van al dat fietsplezier is het Vianderdomein in Tienen. Deelnemers kunnen vrij vertrekken tussen 08.30 en 14.30 uur. Inschrijven kan ter plaatse en kost 2,50 euro (drankje, routebeschrijving en ongevallenverzekering inbegrepen). Kinderen jonger dan 12 jaar nemen gratis deel (zonder drankje).

Tienen fietst
Zondag 25 augustus ‘19
Vertrek Vianderdomein, Hamelendreef 78 in Tienen
Vrij vertrek tussen 08.30 en 14.30 uur
Deelname: € 2,50 – Kinderen <12 jaar gratis 

Contact