Nieuwe locatie voor Toeristische Infokantoor en Streekshop

24
november
2022
WhatsApp Image 2022-11-24 at 1.23.43 PM

Het toeristisch Infokantoor/de Streekshop is voortaan gehuisvest in het voormalige MuseumCafé op de Grote Markt nummer 4. Tienenaars en bezoekers zullen nu nog makkelijker de weg vinden naar het infokantoor en de Streekshop.

De keuze voor deze nieuwe locatie, waar de Streekshop vroeger al eens gevestigd was, past in de energiebesparende maatregelen van de stad, zeker nu de winterse temperaturen een opmars maken. Het laat de stad toe om in het gebouw waar de Streekshop vroeger gevestigd was, de verwarming uit te schakelen, wat een aanzienlijke kostenbesparing betekent.

Het Toeristisch Infokantoor werd door Toerisme Vlaanderen erkend als Regionaal Infokantoor. Naast informatie en documentatie over het Hageland, Vlaanderen en Wallonië, kan je er ook terecht voor fiets- en wandelroutes. Zo vind je er wandel- en fietskaarten in zakformaat voor een leuke uitstap in en rond de stad.

In de Streekshop, de naam zegt het zelf, kan je  streekproducten, overheerlijke zoetigheden en interessante boeken aankopen. Hiermee kan je ook een geschenkmand samenstellen, een origineel cadeau voor onder de kerstboom! Daarnaast worden er ook restafval- en PMD-zakken en GFT-zelfklevers verkocht. 

streekshop

Toeristisch infokantoor/Streekshop
Grote Markt 4, 3300 Tienen
tel 016 80 57 38

Openingsuren:
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 17.00 uur
zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur

 

Contact