Uitbater gezocht voor brasserie Vianderdomein

28
maart
2018

Aan de rand van Tienen, in het mooie recreatiedomein Viander, heeft de stad een ruim gebouw met terrasfaciliteiten ter beschikking voor de uitbating van een café/brasserie.

Recreatiedomein Viander is een groen wandelpark dat zich uitstrekt over 8 hectaren. Bezoekers kunnen er rustig verpozen aan één van de drie visvijvers of in de hoogstamboomgaard met bloemenweide.

Het Vianderdomein biedt ook speelplezier. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen, een zandspeelplaats en een piramidetoren. Bijzonder is het blote voetenpad. Over een afstand van 12 meter worden de kinderen uitgedaagd hun zintuigen en beide voeten in te zetten om de prikkels van hout, stenen en water waar te nemen. Deze speeltuin sluit aan bij het educatieve buitenklasje in het domein.

Voor de uitbating van dit fijne horecaverhaal met een groot potentieel kijken wij uit naar een ondernemende, ervaren m/v met passie voor horeca! Ben jij de persoon die zijn/haar sterke schouders wil zetten onder dit uitdagende initiatief? Neem dan nu contact op met de dienst toerisme voor alle inlichtingen en/of een plaatsbezoek via tel 016 80 56 82 of bart.bekker@tienen.be.

Een voorstel indienen kan tot vrijdag 4 mei ‘18 om 10.00 uur. Je vindt alle info over de uitbating op www.tienen.be/vianderdomein-uitbating, duid 'Ik wens mij niet te identificeren' aan als je zonder registratie wil inloggen.

Foto Vianderdomein

 

Contact

Contactpersoon