Uitbater gezocht voor horecaproject Z.O.E.T.

3
mei
2018

In de loop van 2018 krijgt het nieuwe bezoekerscentrum Z.O.E.T., de opvolger van het Suikermuseum, concreet vorm. Het Autonoom Gemeentebedrijf Tienen start een procedure om een concessieovereenkomst af te sluiten voor de uitbating van het horecaproject in het bezoekerscentrum Z.O.E.T. in Tienen.

In het hartje van Tienen, gelegen aan de Grote Markt, is AGB Tienen volop bezig met de voorbereiding van de realisatie van het project ‘Z.O.E.T.’. Dit project, in de stijlvolle gebouwen van het vroegere Suikermuseum, omvat een bezoekerscentrum met, naast een totaal vernieuwd belevingscentrum, een aantrekkelijk horecaconcept. Voor de uitbating van dit gloednieuw horecaverhaal in Tienen kijken wij uit naar een ondernemende, ervaren M/V met passie voor horeca! Ben jij de persoon die zijn/haar sterke schouders wil zetten onder dit initiatief?

Voor inlichtingen en/of een plaatsbezoek neem je contact op met de dienst toerisme op het nummer 016 80 56 82 of via bart.bekker@tienen.be.

Een voorstel indienen kan tot vrijdag 8 juni ‘18 om 10.00 uur. Je vindt alle info over de uitbating op www.tienen.be/horecaproject-zoet (duid 'Ik wens mij niet te identificeren' aan als je zonder registratie wil inloggen).

Contact