Verfraaiingswerken Vianderdomein

16
augustus
2017

Na een nieuw speelterrein, een educatief buitenklasje en energiezuinige, nachtdiervriendelijke verlichting, wordt nu ook de toegankelijkheid van het Vianderdomein verbeterd. Enkele wandelwegen in het domein worden heraanlegd en er komen laadpunten voor elektrische fietsen.

De toegangsweg, vanaf de parking aan de Hamelendreef tot aan de cafetaria, wordt heraangelegd in een halfverharding geschikt voor parken. Op de weg naar de brug over de vijver zal een grindlaag worden aangebracht zodat deze beter bewandelbaar wordt.

Het pleintje ter hoogte van de schietstand wordt heraangelegd met klinkers. Hier wordt ook een fietsenstalling voorzien en worden 4 laadpunten voor elektrische fietsen geplaatst.

De parking langs de Hamelendreef wordt uitgerust met een toegankelijke parkeerplaats voor mindervaliden en een stalling voor fietsen en bromfietsen.

De werken gaan op maandag 4 september ’17 van start en zullen bij gunstige weersomstandigheden tegen vrijdag 6 oktober ’17 voltooid zijn. Met deze initiatieven wordt de groene long van Tienen stilaan opnieuw in ere hersteld.

Contact