Vianderdomein zoekt uitbater

9
december
2019
Vianderdomein horecagebouw.jpg

De stad Tienen zoekt een uitbater voor de horecazaak met terras in het Vianderdomein. De huidige huurovereenkomst van korte duur loopt af op 1 maart '20. Kandidaten kunnen een voorstel indienen t/m woensdag 8 januari ’20.

Recreatiedomein Viander is een groen wandelpark dat zich uitstrekt over 8 hectaren. Bezoekers kunnen er verpozen aan één van de drie visvijvers of in de hoogstamboomgaard met bloemenweide. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen, een zandspeelplaats en een piramidetoren. Daarnaast is er ook een educatief buitenklasje in het domein. Elk jaar zijn de Vianderfeesten een grote publiekstrekker.

Voor de uitbating van de horecazaak met groot terras in het domein zoekt de stad Tienen een ondernemende, ervaren m/v met passie voor horeca.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de dienst toerisme voor alle inlichtingen en/of een plaatsbezoek via tel 016 80 56 82 of bart.bekker@tienen.be.

Een voorstel indienen kan tot woensdag 8 januari ‘20 om 11.00 uur. 

Kandidatuurstelling

De kandidatuurstelling moet in een gesloten omslag gestoken worden, die op zijn beurt is ingesloten in een tweede briefomslag met de vermelding ‘Concessie Café/Brasserie Vianderdomein’ met vermelding van de bevragingsleidraad 2019/CON/002. De kandidatuurstelling dient te worden toegezonden, als gewoon of als aangetekend stuk, aan de stad Tienen, dienst overheidsopdrachten, t.a.v. mevrouw Debbie Smets, Grote Markt 27, 3300 Tienen.

De kandidatuurstelling (1 origineel en 1 kopie) kan ook persoonlijk afgegeven worden onder gesloten omslag bij de dienst overheidsopdrachten (Grote Markt 27, 3300 Tienen – 1ste verdieping), bij mevrouw Debbie Smets, of bij haar afwezigheid aan de dienst secretariaat (Grote Markt 27, 3300 Tienen– gelijkvloers).

De kandidatuurstelling moet het bestuur bereiken ten laatste op woensdag 8 januari 2020 om 11.00 uur. Laattijdige kandidatuurstellingen worden niet aanvaard.

Alle informatie over deze concessie kan je vinden op https://cloud.3p.eu/Downloads/1/1108/0K/2019.

Contact