Zes nieuwe namen voor Suikerrock

8
mei
2019

De affiche van de Suikerrock mainstage is compleet. Met Dimitri Vegas & Like Mike, Arsenal, Emma Bale, MEDS, Metejoor en Slongs worden er zes nieuwe namen aan de affiche toegevoegd.

Op zaterdag 27 juli '19 komen Dimitri Vegas & Like Mike Suikerrock helemaal aan flarden knallen! Dit kruim van de dj-wereld schreef niet enkel de Tomorrowlandhymnes, ook buiten Boom worden ze verafgood. Ze spelen al vele jaren op de grootste festivals ter wereld en slagen er tussendoor in om het Antwerpse Sportpaleis vier keer te vullen. 

Op vrijdag 26 juli '19 tovert Bazart de mainstage om tot goud, dat wist je al. Nadien zorgt Arsenal, een band met een enorme livereputatie voor een zwoele sfeer met muziek die bol staat van exotische invloeden. Hun unieke mix van wereldmuziek, elektronica en pop zorgt ervoor dat Arsenal al jaren aan de top van de Belgische muziekscene staat. De lijst met hits en klassiekers lijkt oneindig: ‘Mr. Doorman’, ‘Lotuk’, ‘Estupendo’, ‘Saudade Pt.2’ of recenter werk zoals ‘Melvin’ en ‘Amplify’. De Ancienne Belgique en de Lotto Arena mogen ze inmiddels ‘thuis’ noemen en ook van de heilige wei van Werchter kennen ze ondertussen elk sprietje gras. Vrijdag 26 juli op onze mainstage, na Bazart, een zwoele afterparty! 

Emma Bale, inmiddels een kleine reuzin, wordt ook nog aan de line-up van vrijdag 26 juli '19 toegevoegd. Dit jaar wordt ze 20 maar vijf jaar geleden scoorde ze haar eerste hit met de Kodalinecover ‘All I Want’. Tegenwoordig heeft ze de schattige gitaarnummers achterwege gelaten. Met tropicalpop zoals ‘Curaçao’ en ‘Cut Loose’ zal ze geen moeite hebben om de Grote Markt om te toveren tot een zomers paradijs.

Verder wordt er nog Tiens r&b en soul talent met (inter)nationale allures verwacht: MEDS opent het festival op zaterdag 27 juli '19.

Op zondag wordt de line-up met twee namen versterkt: Metejoor, die al voor Niels Destadsbader opende in het Sportpaleis, en Slongs die haar ‘Dievanongs’-typetje vaarwel zei en net een nieuw album uit heeft: ’#GOEGAAN’  

Suikerrock vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 juli '19. Dagtickets voor zaterdag en zondag, combitickets en kidstickets kan je aankopen via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster.