Happy Hageland app

Happy HagelandHappy Hageland’ is een digitale toegangsweg tot het Hageland, de landelijke dorpen en mooie steden, haar lokale besturen en handelaars én natuurlijk haar toeristische en culturele activiteiten. Hiermee biedt Happy Hageland zowel informatie aan voor inwoners, als voor toeristen.

De app werkt via geolocatie. Zo kan je lokale info terugvinden van je Hagelandse thuisgemeente óf de Hagelandse gemeente waar je je op dat moment bevindt. Inwoners kunnen het plaatselijke nieuws lezen, de gegevens van gemeentediensten opzoeken, hun favoriete lokale handelaars en verenigingen volgen ...

Ook toeristen hebben met deze app het hele Hageland in hun broekzak: er zijn wandel- en fietsroutes in te vinden, er kan een b&b of gezellig restaurant gezocht worden en de QR-codelezer kan bezoekers meer uitleg bieden over toeristische trekpleisters of leuke evenementen.

De gebruikers van de app kunnen verenigingen, ondernemers en andere organisaties ‘volgen’. Hierdoor kunnen ze makkelijk en snel op de hoogte blijven van wat hun lokale favoriet te bieden heeft. Zit je in een vereniging? Dan kan je deze registreren via www.hagelandonline.be/starten. Ook ondernemers zijn welkom op dezelfde link om zich te registreren.

logo vlaams-brabant

Procedure

Je kan de app downloaden via de App Store, Google Play en binnenkort ook de Windows Store.

Na installatie moet je registreren om de app te gebruiken. Op het e-mailadres dat je ingeeft, ontvang je een bevestigingslink. Kijk je spammail na als je geen mail vindt in je inbox.

Bedrag

Gratis.

Naar de Happy Hageland website

Contact