Markten

MarktHagelandmarkt

Iedere dinsdagvoormiddag op dit circuit: Grote Markt, Kalkmarkt, Nieuwstraat, Peperstraat en Minderbroedersstraat (gedeelte tussen de inrit van de parking Menegaard en de Peperstraat).

Opgelet: omwille van de carnavalkermis verhuizen de marktkramers met een standplaats op de Grote Markt op dinsdag 21 februari '23 naar het Sint-Jorisplein en de Minderbroedersstraat. 

Vrijdagmarkt

Iedere vrijdagvoormiddag op de Grote Markt. Ongeveer 12 standplaatsen met uitsluitend voeding en bloemen.

Opgelet: omwille van de carnavalkermis vindt de vrijdagmarkt op 17 en 24 februari '23 plaats op het Sint-Jorisplein. 

Zondagsmarkt

Iedere zondagvoormiddag op het Sint-Jorisplein. Ongeveer 25 professionele marktkramers met voeding en bloemen. Het aantal particulieren die tweedehandsgoederen verkopen varieert.

Professionele marktkramers kunnen met een abonnement werken. Particulieren die op de rommelmarkt willen staan met tweedehands goederen, kunnen zich iedere zondag van 07.30 tot 08.00 uur inschrijven in het Vrijetijdscentrum op het Sint-Jorisplein.

Jaarmarkten

Twee keer per jaar is de dinsdagmarkt een jaarmarkt, nl. de dinsdag na de opening van de karnavalkermis en de dinsdag na de opening van de junikermis. Het aantal standplaatsen en de gebruikte straten stemmen ongeveer overeen met die van de gewone dinsdagmarkt.