Markten

In het kader van de coronacrisis gelden er een aantal maatregelen op de openbare markten. Volg de richtlijnen die ter plaatse uitgehangen worden.

MarktDinsdagmarkt

Iedere dinsdagvoormiddag op dit circuit: Minderbroedersstraat, Torsinplein, de Meendijkstraat, de ventweg ter hoogte van het appartementencomplex aan het Vrijetijdscentrum, een gedeelte van het Sint-Jorisplein (inclusief het betalen gedeelte ter hoogte van de Spar).  

Vrijdagmarkt

Iedere vrijdagvoormiddag op de Grote Markt. Ongeveer 12 standplaatsen met uitsluitend voeding en bloemen.

Opgelet: omwille van de werken in het kader van de heraanleg van de Grote Markt, vindt de vrijdagmarkt plaats op het Sint-Jorisplein. 

Zondagsmarkt

Iedere zondagvoormiddag op het Sint-Jorisplein. Ongeveer 25 professionele marktkramers met voeding en bloemen. Het aantal particulieren die tweedehandsgoederen verkopen varieert.

Professionele marktkramers kunnen met een abonnement werken. Particulieren die op de rommelmarkt willen staan met tweedehands goederen, kunnen zich iedere zondag van 07.30 tot 08.00 uur inschrijven in het Vrijetijdscentrum op het Sint-Jorisplein.

Jaarmarkten

Twee keer per jaar is de dinsdagmarkt een jaarmarkt, nl. de dinsdag na de opening van de karnavalkermis en de dinsdag na de opening van de junikermis. Het aantal standplaatsen en de gebruikte straten stemmen ongeveer overeen met die van de gewone dinsdagmarkt.

Contact