Markten

MarktDinsdagmarkt

Iedere dinsdagvoormiddag op de Grote Markt, Kalkmarkt, Nieuwstraat, Hennemarkt en Peperstraat. Ongeveer 120 standplaatsen.

Opgelet! De dinsdagmarkten van 25 december en 1 januari worden verplaatst naar maandag 24 december en maandag 31 december.

De marktkramers met een standsplaats op de Grote Markt worden vanaf dinsdag 27 november '18 t/m 8 januari '19 gedurende 7 opeenvolgende dinsdagen verplaatst naar de buitenkant van de Grote Markt.

Vrijdagmarkt

Iedere vrijdagvoormiddag op de Grote Markt. Ongeveer 12 standplaatsen met uitsluitend voeding en bloemen.

Opgelet! Op 30 november, 7 december, 14 december, 21 december, 28 december, 4 januari en 11 januari zal de vrijdagmarkt plaatsvinden in de Nieuwstraat.

Zondagsmarkt

Iedere zondagvoormiddag op het Sint-Jorisplein. Ongeveer 25 professionele marktkramers met voeding en bloemen. Het aantal particulieren die tweedehandsgoederen verkopen varieert.

Professionele marktkramers kunnen met een abonnement werken. Particulieren die op de rommelmarkt willen staan met tweedehands goederen, kunnen zich iedere zondag van 07.30 tot 08.00 uur inschrijven in het Vrijetijdscentrum op het Sint-Jorisplein.

Jaarmarkten

Twee keer per jaar is de dinsdagmarkt een jaarmarkt, nl. de dinsdag na de opening van de karnavalkermis en de dinsdag na de opening van de junikermis. Het aantal standplaatsen en de gebruikte straten stemmen ongeveer overeen met die van de gewone dinsdagmarkt.

Contact