Oscar and the Wolf eerste headliner van Suikerrock 2024!

4
februari
2024
image00002

Suikerrock heeft een eerste naam gelost en het is meteen een klepper van formaat! Niemand minder dan Oscar & The Wolf zal op zaterdag 3 augustus het Bietenplein in vuur en vlam zetten.

Het glinstert, het straalt en zet de nacht ‘On fire’: Oscar and the Wolf is de eerste knaller die Suikerrock aankondigt voor de editie van 2024. De Belgische hitmachine van Max Colombie is headliner op de tweede dag van het festival, zaterdag 3 augustus.

Oscar and the Wolf groeide in het voorbije decennium uit van een schuchtere indie-folk band, tot de kolossale electropop machine die de podia van de grootste festivals zoals Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland en Lowlands laat ontploffen, en die tot in het Midden-Oosten op een toegewijde aanhang kan rekenen.

Oscar & The WolfIn 2023 werd hun single ‘Warrior’ gekozen als het officiële lied voor het Belgische nationale team tijdens het WK voetbal. Het nummer veroverde de eerste plaats in de charts, en verbleef wekenlang in de hoogste regionen. Het voegde zich bij de lijst klassiekers zoals ‘Strange Entity’, ‘Princes’, ‘Joaquim’, ‘Breathing’ en ‘On Fire’, om er maar enkele uit het indrukwekkende palmares te noemen.

Scoren doet Oscar and the Wolf ook en zeker op een podium. Bezwerende liveoptredens, waar een indrukwekkende lichtshow hand in hand gaat met rauwe, ongefilterde emotie. Het resultaat staat op voorhand al vast: een publiek in vuur en vlam, meegevoerd door de bezwerende magie en de zwoele dansbare beats.

De expressieve nieuwe single ‘Angel Face’ is een eerste glimp van een kwetsbaardere kant van Oscar and the Wolf, waarbij de glimmende poppersona van Max Colombie langzaam wordt ontmanteld. 

De Tiense Suikerraffinaderij vormt nu al drie jaar het decor van Suikerrock. Benieuwd of er daarvan nog een spaander heel blijft na de doortocht van Oscar & The Wolf op zaterdag 3 augustus!

Tickets voor die dag zijn beschikbaar via de website van Suikerrock.